‘s-Gravendeels Echtpaar Van Zanten 65 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Echtpaar Van Zanten 's-uit Gravendeel is 65 jaar getrouwd , Wethouder Paul Boogaard feliciteerde het echtpaar - Foto Gemeente Hoeksche Waard

‘s-Gravendeel  – Op maandag 29 april was het voor het echtpaar Van Zanten  maar liefst 65 jaar geleden dat ze in het huwelijksbootje stapten. Locoburgemeester Paul Boogaard ging namens het college op bezoek bij het Hoeksche Waardse echtpaar om hen te feliciteren.

Briljanten huwelijksjubilea

De locoburgemeester bezocht de 84-jarige mevrouw Corrie van Zanten en de 88-jarige meneer Hans van Zanten bij hen thuis in ‘s-Gravendeel. Namens het gemeentebestuur feliciteerde hij de echtparen met hun briljanten huwelijk en overhandigde hij een boeket bloemen.

Echtpaar Van Zanten

Meneer Van Zanten is geboren in Vianen en mevrouw  Van Zanten is geboren in Hei- en Boeicop. Ze zijn in Vianen getrouwd en woonden daar ook voordat ze naar ’s-Gravendeel verhuisden. Meneer Van Zanten werkte als heier en mevrouw Van Zanten heeft als interieurverzorgster gewerkt. Het echtpaar heeft 5 kinderen, 10 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. Beiden staan altijd voor de hele familie klaar en hun deur staat voor iedereen open. Hun lijfspreuk is: Vroeger liepen we hand in hand, nu slapen we hand in hand.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren