Op=Op voordeelshop in Oud-Beijerland zal waarschijnlijk sluiten.

1
1044

OUD-BEIJERLAND – De winkels van discounter Op=Op Voordeelshop gaan alsnog dicht, bevestigt curator Ynze Talstra woensdag aan NU.nl. De nieuwe eigenaar ziet toch geen kans zien om de keten rendabel te maken. De Op=Op shop is onlangs failliet verklaard.

Dit zal betekenen dat binnenkort de Op=Op Voordeelshop in Oud-Beijerland naar alle waarschijnlijkheid de deuren zal sluiten. Er is nog een kleine kans dat een andere partij kan kiezen om winkels te kopen van de nieuwe eigenaar.

Onlangs sloot de winkel Schipper Schoenmode in Oud-Beijerland ook al zijn deuren omdat op 17-04-2019  Schipper Schoenmode  te Oud-Beijerland  door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard is.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
1 REACTIE

  1. Het zal niet de laatste winkelzijn die sluit in Oud-Beijerland.
    Alle winkels die Oud-Beijerland rijk waren in de afgelopen 90 jaar o.a. Bleijenberg,Andeweg,Bas Hollaar, Schipper schoenmode zijn door faillissement of geen opvolgers gesloten.
    Wat krijgen we er voor terug? Horeca. Geen dienstverlening meer en/of expertise.
    De wereld na de 2008 is niet langer duurzaam,snel geld verdienen en dozen schuiven en alles zo goedkoop mogelijk mede dankzij internet waardoor marges zo laag zijn dat bestaansrecht niet mogelijk is.

Reacties zijn gesloten.