Ponymarkt 2.0 in Puttershoek dit jaar leuker dan ooit

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Foto: Arno Hoogwerf Fotografie.

Puttershoek – Op zaterdag 25 mei a.s. is het weer Ponymarkt in Puttershoek. Dit keer is het thema ‘Het Wilde Westen’. Op de vernieuwde Ponymarkt 2.0. vindt geen traditionele paardenhandel meer plaats. Kinderen kunnen wel ritjes maken op speciaal getrainde pony’s.

Struinen en genieten

Struin langs de kramen en laat je verleiden door het gevarieerde aanbod en de speciale aanbiedingen. Ga met je familie op de foto bij de antieke fotograaf en trap niet in de trucs van valse goochelaar Bertje. Strijk neer op één van de terrassen van de foodaanbieders en plaatselijke horeca.

De hele dag door optredens

Geniet van de gevarieerde optredens van talenten uit de Hoeksche Waard, zoals het Slagwerkorkest van MaasMuziek, Sport- en Dansstudio Binnenmaas, Popkoor Pop-Upen Door Visser& Band. Moedig de deelnemers aan van de talentenjacht Ponymarkt’s Got Talent, om 12.00 uur op het vaste podium bij Lila’s. Inschrijven voor de Talentenjacht kan nog t/m 16 mei via [email protected]of een PB op de FB-pagina van Winkelcentrum Puttershoek.

Voor wie niet stil kan zitten

Ga uit je dak op de kermis, die van do-middag 23 mei tot za-avond 25 mei geopend is. Moedig de 150 renners van de wielerronde Omloop van de HW aan, bij de start en finish van deze enerverende tocht door de Hoeksche Waard. Juich de deelnemers toe vande kidsrun en prestatieloop van Roparun Team 92 voor Stichting Roparun, of loop zelf mee voor het goede doel.

HouthakkersFeest 2019

De vrijdagavond voor de Ponymarkt is er ook al van alles te beleven in Winkelcentrum Puttershoek. Er is kermis, de Avond4Daagse komt over het plein, het is koopavond en om 20.00 start het Houthakkersfeest bij Kwalitaria de Beuk. Inschrijven voor duo’s kan vanaf 18.00 uur.

AfterParty’s in ’t Veerhuys en ’t Centrum

Ook dit jaar is er weer een afterparty in Café ’t Veerhuys, met niemand minder dan de nr. 1 Party DJ’s van Nederland: DJ Stayfan en DJ Danzz! Ook in Café ’t Centrum kun je tot in de kleine uurtjes een feestje bouwen.

Kom je ook?

Kom zoveel mogelijk met OV (bushalte Kastanjelaan) op de fiets of te voet. Alleen de parkeerplaats achter AH is tijdens Ponymarkt bereikbaar voor boodschappers. Bezoekers van de Ponymarkt wordt vriendelijk verzocht om geen parkeerplekken achter AH te gebruiken als dit niet strikt noodzakelijk is. Check voor actuele info en het programma het FB-event http://bit.ly/Ponymarkt25mei

Kandidaten voor ‘Ponymarkt’s Got Talent’ gezocht

Hou je van optreden en kun je goed zingen, muziek maken, jongleren, goochelen, dansen, rappen, performen, presenteren of ben je goed in acrobatiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op de Ponymarkt 2.0 Puttershoek organiseren we een talentenjacht en bieden we jou een podium om je act te laten zien aan een enthousiast publiek.

Stap jij op ons podium? Stuur vóór 17 mei een PB met je contactgegevens, omschrijving van je act, en evt. foto of link naar een video en dan hoor je snel van ons. Mailen mag ook: [email protected]

De talentenjacht is op 25 mei tussen 12.00 – 13.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren