Bevers, blues en bluegrass op Tiengemeten

185

Deze zomer kun je een bezoek aan het muziekfestival ‘Terug naar Tiengemeten’ combineren met een speurtocht naar de bever(burchten) op het natuureilandje. Zondag 25 augustus is er nl de speciale eiland-expeditie:

Je vaart deze zondag om 11.00 uur naar Tiengemeten en we beginnen met koffie (of thee) en koek. Vervolgens ga je met twee gidsen de wildernis in. Zij struinen bijna dagelijks over het eiland en weten waar de bevers en andere bijzonder dieren zich ophouden. Wel moet eerlijk gemeld worden dat bevers geen uitslapers zijn. De kans dat je ze overdag ziet is minder groot dan ‘s nachts, maar er worden op Tiengemeten wel regelmatig zwemmende bevers gezien. Dus met een beetje geluk…

Na het bezoek aan de beverburcht struin je dwars over het eiland richting de oostpunt van Tiengemeten. De expeditie eindigt op het festivalterrein in de oude boomgaard op de oostpunt van Tiengemeten. Daar kun je uitblazen en tot 21.00 uur genieten van o.a. blues van MotWat, folkrock van de Schotse Trongate Rum Riots, soul van Malford Mulligan en bluegrass van Tim Knol en The Blue Grass Boogiemen. En van lekker eten uit de foodtrucks.

Kaarten voor ‘Bevers, blues en bluegrass’ (expeditie, entree festival en overtocht) kosten €46,-(volwassenen) en €15,- (kinderen) en en zijn te bestellen op:www.terugnaartiengemeten.nl

 

 

 

 

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.