Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij De Boezemvriend in Oud-Beijerland

368

Oud-Beijerland – Zaterdag 25 mei is weer het jaarlijkse schaapscheerdersfeest op kinderboerderij De Boezemvriend in Oud-Beijerland.

Uiteraard worden op deze dag de schapen ontdaan van hun warme vacht, maar er is nog veel meer te doen en te beleven. Dit jaar zijn er demonstraties van de hondensport Agility. Er is een imker aanwezig die van alles komt vertellen over het houden van bijen. Een rondje door de wijk met de huifkar of een ritje op de pony’s. Ook worden er 2 oude ambachten getoond, wilgenvlechten en stoelenmatten. Er zijn veel leuke spelletjes te doen, zoals een hindernisbaan, springkussen, schaapje scheren, melkbusschuiven, hooivorkhangen en nog veel meer! De warme bakker is er ook en hij bakt ter plekke de heerlijkste lekkernijen. Met de hotdogkraam en ijsfiets wordt ook aan de hongerige magen gedacht.

Kortom, zorg dat u er bij bent op zaterdag 25 mei. Het feest duurt van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis, de spelletjes en activiteiten zijn tegen een kleine vergoeding (pinnen niet mogelijk). U kunt de kinderboerderij vinden op Boezemsingel 5 in Oud-Beijerland. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0186 – 61 01 91.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.