Poppentheater in Kerstvakantie

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – Op vrijdag 4 januari 2019 organiseert Cultuurpower drie Poppentheater-voorstellingen; ‘Een huis voor Harry’ in Oud-Beijerland voor kinderen van 2 tot 8 jaar..

In 2019 is het boek ‘Een huis voor Harry’ het prentenboek van het jaar. Ook dit jaar laat Poppentheater Madelief zich graag inspireren door het prentenboek van het jaar, met de voorstelling ‘Een huis voor Harry’: Harry is een échte binnenkat. Maar als Vera, de vlinder, tikkertje wil spelen, wil Harry dat ook best eens proberen. Dus gaat Harry achter Vera aan en beleeft een spannend avontuur.

Een interactieve, muzikale poppenkast-voorstellingen met een hoge aaibaarheidsfactor. Dát is waar Poppentheater Madelief voor staat. Met hun prachtige poppenkast, een grote verscheidenheid aan poppen, liedjes en verhalen trekt Poppentheater Madelief het land door. Ze maken iedere voorstelling tot een feestje!

De voorstellingen vinden plaats in de Oude Bijlschool (Bijl 1, bij Up Social Club) en hebben dezelfde inhoud.
Er is nog plek bij voorstelling C van 9 tot 9.45 uur en bij voorstelling B van 11.30 tot 12.15 uur. Beide voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Poppentheater Madelief is onlangs gestart met het project ‘de Magie van Madelief’ en geeft in het kader hiervan een aantal vrijkaartjes weg aan grootouders!

Een kaartje kost 5 euro. Ook ouders/verzorgers die mee naar binnen gaan dienen een kaartje te kopen.  Reserveer je kaartje(s) via [email protected]en geef hierbij aan of je naar voorstelling B of C komt en met hoeveel volwassenen/grootouders/kinderen. Meer info via www.facebook.com/cultuurpowerof de mail.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren