Lezing: Grootouders voor het klimaat

112

NUMANSDORP – De werkgroep duurzaamheid van het Hoekse Waards Landschap organiseert op donderdag 23 mei een lezing over de klimaat verandering en wat wij er aan kunnen doen. Welke maatregelen zijn het meest kansrijk, wat zijn de kosten en baten ervan?

De spreker: Philip Beekman is lid van de kerngroep van Grootouders voor het Klimaat. Als grootouder heb je zelf niet het meeste persoonlijk belang, maar onze kleinkinderen, alle generaties na ons hebben er heel veel belang bij.

Hoe gaan wij om met het probleem? Hoe gaat de politiek om met het probleem? Waarom gaat het zo stroef? Philip zal praten over de opdrachten die volgen uit de klimaat tafels en uiteraard zal hij ingaan op de visie van “Grootouders voor het klimaat”.

De lezing is vrij toegankelijk voor ieder die belangstelling heeft voor of zorgen maakt over de klimaat problematiek

  • Locatie: Nationaal Landschap Centrum
  • Veerweg 1 c 3281LX Numansdorp
  • Aanvang: 20.00 u Inloop vanaf 19.30 u.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.