Klaar voor een nieuw avontuur! ’t Hoeksche Huisje in Numansdorp heeft per 1 juni een nieuwe eigenaar.

1335

 NUMANSDORP – ’t Hoeksche Huisje in Numansdorp heeft per 1 juni een nieuwe eigenaar. Desiree Jansen neemt het stokje deze zaterdag over van Diana Huisman “Tijdens de eerste dag kan ik gelijk mijn borst nat maken met de nautische markt voor de deur. Wel een erg leuke dag om het winkelend publiek hier te leren kennen en te vieren dat ik de winkel heb overgenomen”, zegt Desiree Jansen. 

Wat is ’t Hoeksche Huisje? 

“Je bent hier bij het juiste adres als je opzoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, verhuizing, geboorte, jubileum of als je jezelf gewoon eens een keer lekker wilt verwennen. ‘t Hoeksche Huisje is dé winkel in Numansdorp waar je terecht kunt voor leuke cadeaus, heerlijke lekkernijen en gezellige uitjes. Je vind hier een uitgebreid assortiment aan zelfgemaakte chocolade lekkernijen en mooie eigentijdse woonaccessoires. Je kunt hier ook terecht voor een gezellige High Tea met vriendinnen. Iedereen is hier welkom, dus kom gezellig langs!” aldus Desiree. 

Waarom de overname? 

Desiree werkte al enige jaren als administratief medewerker bij verhuisbedrijf de Aandacht in Den Haag en was eigenlijk toe aan iets heel anders. Desiree: “Ik dacht bij mezelf als ik toch van baan ga veranderen doe ik het gelijk goed. Een eigen winkel runnen leek me wel leuk en ik ging gewoon eens online zoeken, toen kwam dit al vrij snel op mijn pad”. Een paar weken later was de kogel door de winkel en hadden zij en Diana Huisman een akkoord. “Ik vind het heel spannend, maar ben klaar voor dit nieuwe avontuur”, zegt Desiree. 

Deel mee in de feestvreugde 

Om iedereen mee te laten delen in de feestvreugde organiseert ’t Hoeksche Huisje op de openingsdag, 1 juni, een leuke raad mee en winactie. Desiree: “Die eerste dag wordt het echt een feestje. Dus vergeet zeker niet om langs mijn winkel te lopen als je in de buurt bent en doe mee met de winactie.” 

Praktische informatie. 

’t Hoeksche Huisje bevindt zich op Voorstraat 19 in Numansdorp. Dinsdag t/m zaterdag is de winkel geopend van 10.00 t/m 17.30 uur. Desiree heeft ook de ambitie om op den duur een webwinkel te starten naast de fysieke winkel, dus houdt de website goed in de gaten, www.hoekschehuisje.nl. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.