Felicitatie bezoek voor de 101 jarige Mevrouw Reedijk-van der Sijde uit Oud-Beijerland

0
527

Oud-Beijerland –  Woensdag 29 mei is een feestelijke dag voor mevrouw C. (Cor) Reedijk-van der Sijde uit Oud-Beijerland, zij bereikte vandaag de respectabele leeftijd van 101 jaar. Alle reden voor locoburgemeester Paul Boogaard om haar namens het gemeentebestuur een felicitatiebezoek te brengen in de Rembrandt en haar te verrassen met een mooie bos bloemen.

Mevrouw Reedijk heeft altijd in de Hoeksche Waard gewoond. Haar wieg stond op 29 mei 1918 in Numansdorp. Daar groeide zij ook op, maar na haar huwelijk in 1945 verhuisde het kersverse paar naar Zuid-Beijerland. Het echtpaar woonde in eerste instantie in het buitengebied, waar haar man op het land werkte. Later verhuisden zij naar het dorp, waardoor alles meer binnen handbereik was.

In Zuid-Beijerland werden ook hun drie zoons, waarvan een tweeling, geboren. Inmiddels is de familie uitgebreid met kleinkinderen en tien achterkleinkinderen. En daar is zij maar wat trots op.

In 1998 moest mevrouw Reedijk helaas afscheid nemen van haar echtgenoot. Na zijn overlijden woonde zij tot 2013 zelfstandig, maar sinds een val van de trap is dat niet meer mogelijk en nam zij noodgedwongen intrek in Zoomhoeck in Oud-Beijerland. Nu woont zij in Zorgwaard, locatie Rembrandt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.