Bezoek Wethouder Piet van Leenen aan de Hoeksche Huiskamer in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Wethouder van Leenen aan de linkerkant in het bruine jasje - Foto Welzijn HW

PUTTERSHOEK – Afgelopen maandag was het zover, wethouder Piet van Leenen bracht een bezoek aan de Hoeksche Huiskamer in Puttershoek. In de Hoeksche Huiskamer, een initiatief van Welzijn Hoeksche Waard, kunnen bezoekers de dag op een prettige manier met elkaar doorbrengen en staat er altijd iemand voor hen klaar voor een kopje koffie of een goed gesprek.

De Wethouder sprak met de bezoekers en liet zich uiteindelijk ook overhalen om een potje mee te sjoelen. De Hoeksche Huiskamer is een groot succes aldus coördinator Marcella Boet “De bezoekers genieten zichtbaar van het contact met elkaar en de vrijwilligers, er hangt een warme en ontspannen sfeer en wij horen vaak terug dat bezoekers zich zo welkom voelen” Met de belofte binnenkort een keer aan te schuiven voor de lunch verliet de wethouder de Hoeksche Huiskamer weer, de bezoekers kijken terug op een feestelijke middag!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren