NSVV komt er af met een geldboete en betalen bus voor Althena

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NUMANSDORP – De tuchtcommissie van de KNVB heeft uitspraak gedaan tegen v.v. NSVV. De club uit Numansdorp krijgt een geldboete en moet de bus betalen voor Altena. De wedstrijd voor de nacompetitie werd afgelopen zaterdag gestaakt omdat supporters van NSVV vuurwerk gooide naar de keeper van Althena.

NSVV voorzitter Arie Kruijthof: Sfeer is prima en ook mooi het hoort er ook bij. Maar laten we met elkaar afspreken dat er geen knal vuurwerk bij hoort en dit ook niet meer toestaan. Knallen horen bij het nieuwjaar! De club zal bij de ingang van het complex woensdag avond gaan controleren op vuurwerk.

Altena-trainer Johan van der Werff reageert woedend op Twitter: ‘Een grote schande heel de KNVB dat jullie beleid mogen voeren van de mooie voetbalsport, een wedstrijd door de strot duwen terwijl mijn keeper door vuurwerkletsel niet kan spelen en spelers niet beschikbaar zijn door werk/studie….’

 

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren