Ondernemers: zet samen met de Gemeente Hoeksche Waard de Hoeksche Waardse voedselketen op de kaart

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Ben je een ondernemer in voedsel? Denk dan met ons mee over het programma van World Food Festival in de Hoeksche Waard op zaterdag 12 oktober!

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober organiseren we namelijk het World Food Festival 2019

Dit doet gemeente Hoeksche Waard samen met gemeente Rotterdam, gemeente Westland, de Markthal Rotterdam, LTO en de Rabobank. Op woensdagmiddag 12 juni organiseren we een informele borrel om met elkaar aan het programma te bouwen. Ook informeren we je graag over de mogelijkheden voor deelname.

Ben je een ondernemer in de voedselketen?

Dan gaan we graag met jou in gesprek over de invulling van het programma van World Food Day Rotterdam. Wil je ook meer vertellen over je bedrijf, bijvoorbeeld door uw producten en/of technologie te demonstreren? Jouw ideeën horen wij graag!

Zowel in de Markthal (in Rotterdam), als bij ons in de regio, zetten we een interessant en smakelijk programma op met het thema food. World Food Day Rotterdam maakt mensen bewust van alles wat er rondom voedsel in de regio van Rotterdam gebeurt. Ook dit jaar staat de dag weer in het teken van ‘Doe, Ontdek en Beleef’.

Net als op World Food Day Rotterdam 2017, krijgen bedrijven de mogelijkheid om demo presentaties te geven in en rondom de Markthal, maar dit jaar dus ook in de Hoeksche Waard op zaterdag 12 oktober.

Meld je aan via e-mail

Op woensdag 12 juni ben je vanaf 16.00 uur van harte welkom in het HW Café in het gemeentehuis aan de Sportlaan in Maasdam. Graag ontvangen van jou vooraf de aanmelding, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Meld je aan via het mailadres [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren