Thijs van Gammeren wint de Ben Steenhorst Bokaal voor pupil van het jaar bij FC Binnenmaas

261
Foto: Karin van Gammeren

MAASDAM – Donderdag 6 juni  is Thijs van Gammeren verrast met de ‘Ben Steenhorst Bokaal’ voor pupil van het jaar bij FC Binnenmaas . Die prijs krijg je niet zozeer om je voetbalkwaliteiten (‘Jullie kunnen allemaal goed voetballen’, aldus Ben), maar voor je houding en gedrag in en buiten het veld. Respect voor de trainers, behulpzaam, klaar staan voor een ander, netjes omgaan met het complex, etc.

Dingen die vandaag de dag (helaas) niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Je kent de voorbeelden hier in de regio van ongewenst gedrag rondom de voetbalvelden zoals afgelopen week het vuurwerk incident bij NSVV.

Thijs van harte gefeliciteerd met je mooie prijs!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.