Examenuitslagen de Willem van Oranje bekend

681

Oud-Beijerland – ‘Je bent geslaagd!’ Dat was het bericht waar heel veel eindexamenleerlingen van CSG Willem van Oranje vandaag op zaten te wachten. Maar liefst 96 procent van de mavo-leerlingen kregen dit mooie bericht te horen. 82 procent van de havo-leerlingen kon feestelijk de vlag uithangen en eveneens 82 procent van de vwo-leerlingen kreeg een positief bericht van de mentor. 

Evenals voorgaande jaren heeft de mavo weer de hoogste score van de diverse niveaus op de Willem van Oranje. Dat kan na de herexamens zelfs nog uitkomen op 99 procent. Voor de havo verwacht de rector een uiteindelijk score van 92 procent, voor het vwo is de verwachte uitkomst na de herkansingen 90 procent. 

Op beide locaties van De Willem kwamen de geslaagden woensdagmiddag bij elkaar om de hartelijke felicitaties van hun mentoren en docenten in ontvangst te nemen  en te toasten op het mooie resultaat. Ook konden ze hun cijferlijst inzien.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.