Geslaagde Aan Tafel Met… de barbecue editie in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Thamar van der Poel - Welzijn HW

Puttershoek – Op woensdag 3 juli heeft er een speciale editie van Aan Tafel Met… plaats gevonden op De Vlier. Deze keer stond in het teken van een zomerbarbecue.


De zomerbarbecue was ook een groot succes mede dankzij de sponsoring van de Superrr en Ton de Slager Maasdam. Aan Tafel Met… wordt ook één keer in de maand voorzien van boodschappen door de Albert Heijn Puttershoek. JR Meat & Steak, beter bekend als Jan de Barbecueman, heeft voor ons de barbecue verzorgd.

De zomerbarbecue was niet alleen speciaal voor de bezoekers, maar ook om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Met de aanwezigheid van alle vrijwilligers van Aan Tafel Met… waren ook de besturen van de betrokken organisaties en dorpswethouder Piet van Leenen vertegenwoordigd.

Aan Tafel Met… is een samenwerking tussen Gemiva-SVG Groep, Zorgwaard en Welzijn Hoeksche Waard waar de krachten gebundeld zijn. Samen eten is gezelliger en men kan andere mensen ontmoeten. Met elkaar hebben de drie organisaties het initiatief opgezet om samen te eten. Bij de eerste maaltijd op 17 januari in 2018 waren 18 mensen en sindsdien zitten we iedere keer vol met maar liefst 30 inwoners van Puttershoek en Maasdam.

Aan Tafel Met… is om de twee weken op woensdagavond. Aanmelden of meer informatie kan via 078 – 676 7525 of [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren