VakantieBijbelWeek in Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Maar liefst 115 kinderen namen deel aan de VakantieBijbelWeek in 2018 die werd gehouden bij voetbalvereniging NBSVV te Nieuw-Beijerland.

Nieuw-Beijerland – De VakantieBijbelWeek in Nieuw-Beijerland vindt dit jaar plaats van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 augustus. Op het terrein van voetbalvereniging NBSVV zijn dan diverse activiteiten voor jong en oud en zowel overdag als ‘s avonds. Nieuw is dat de week dit jaar al begint op dinsdagavond. Dan is er een sing-in om 19.00 uur. 

Het programma voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar start als vanouds op de woensdag. Dagelijks van 10.00 tot 12.00 uur is er voor hen een gevarieerd ochtendprogramma met onder andere muziek, spel en knutselen. Op donderdag eten de kinderen ook samen en eindigt het programma om 12.30 uur. Voor (oudere) kinderen en volwassenen vindt er op woensdagavond een voetbaltoernooi plaats en op donderdagavond een familievoorstelling. Ook dit jaar is er ter afsluiting van de VakantieBijbelWeek op vrijdagavond het jaarlijkse dorpsbuffet.

Meer informatie over de activiteiten is te verkrijgen via Facebook (@tentweek), e-mail [email protected] of via 06 10 90 56 48. Inschrijven kan ook bij PLUS Schalkoord.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren