Expositie “Landschap in mijn hoofd” in de Bibliotheek Oud-Beijerland

89
Foto BHW

Oud-Beijerland– in de zomervakantie hangen er twee kleurrijke vilten kunstwerken in de Bibliotheek in de Lindehoeve Oud-Beijerland.

Deze landschappen van vilt maken deel uit van het kunstproject Waardig Oud Zijnwaarmee het Odensehuis Hoeksche Waard haar 5-jarig bestaan viert. Samen met stichting Kunst4all is dit viltproject ontwikkeld en begeleid door viltkunstenaar Connie Toet. Deze schilderijen staan voor het nieuwe landschap in je hoofd dat ontstaat door de ziekte dementie.

Aan dit werk hebben bezoekers van het Odensehuis gewerkt maar ook familie en medewerkers hebben hun stukje landschap gemaakt. Deze prachtige werken zijn te bewonderen van 22 juli tot 1 september tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (in de Lindenhoeve).

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekhoekschewaard.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.