Poll: Zelf vuurwerk afsteken moet verboden worden in de Hoeksche Waard?

2370

Hoeksche Waard – De roep om een vuurwerkverbod wordt steeds groter. Zo is de maat voor de politie en de brandweer nu echt vol. Donderdag pleitten ze opnieuw voor een algeheel verbod. De voorlopige schade in de Hoeksche Waard is op vrijdag 3 januari geschat op 10 duizend euro maar de verwachting is dat dit nog zal oplopen.

In totaal werden 16 vuilnisbakken en 27 verkeersborden vernield.  Ook moesten 3 verkeersspiegels en een informatiebord het ontgelden, net als een glijbaan, een ruit van een bushalte, een lantaarnpaal en diverse boompalen. De kosten van de schade aan de lantaarnpaal en de glijbaan zijn  nog niet bekend en daarom niet meegenomen. Ook het kostenplaatje van de schade aan de brug in Strijen die ontstond door brand afgelopen maandagnacht is nog niet bekend.

Daarom ook de volgende poll:

Zelf vuurwerk afsteken moet verboden worden in de Hoeksche Waard?

  • Ja (68% )
  • Nee (32% )

Total aantal stemmen: 1.446

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.