Groen licht voor vernieuwing schoolplein de Bouwsteen en de Bouwsteen Got Talent levert grandioze winnaar op

203
‘s-Gravendeel – Na de gemeenteraadsvergadering van de gemeente Hoeksche Waard deze week was er dan eindelijk groen licht voor een grote herinrichting van het schoolplein van cbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel.

Vorig jaar zijn er al de nodige acties ondernomen om geld in te zamelen en ook in januari zijn er meer dan 50 miljoen gesponsorde stappen gezet voor het nieuwe plein.
 
Daarna begon het lange wachten. De beloning kwam dus deze week en inmiddels is een aannemer meteen aan de slag gegaan om alle bestaande toestellen te ontmantelen. Naast het plaatsen van prachtig, nieuwe toestellen krijgt het hele plein een geheel nieuw uiterlijk.
Er wordt ook een natuurspeelplek en een groen doolhof aangelegd. In augustus worden nieuwe toestellen geplaatst.
 
Op 2 september komt er een grote ‘nieuwjaars’receptie en zal het nieuwe plein officieel geopend worden!
 

Bouwsteen Got Talent levert grandioze winnaar op

 
Traditioneel op de laatste vrijdag voor de zomervakantie is er op cbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel De Bouwsteen Got Talent Show gehouden. In de afgelopen tijd zijn er in de groepen voorrondes geweest en dat leverde al de nodige winnaars op. Daarnaast traden er ook hele groepen op en was er als afwisseling een heuse modeshow van groep 7.

De applausmeter sloeg uit na het allerlaatste optreden van Noa Knol uit groep 7b; ze vertolkte het lied ‘Samen voor altijd’ van Marco Borsato op onnavolgbare wijze.
Een terechte winnaar die blij verrast de wisselbeker in ontvangst nam en samen met haar klasgenoten het lied als uitsmijter nog een keer ten gehore bracht.
 
Foto’s: W.Vergeer

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.