Zomertoer van RTV Rijnmond door de Hoeksche Waard

437

HOEKSCHE WAARD – De Zomertoer van RTV Rijnmond gaat dit jaar van start in de Hoeksche Waard. Van 15 juli tot en met 19 juli zijn de verslaggevers op zoek naar de leuke, verrassende en (voor sommigen misschien) onbekende kanten van dit gebied. We zijn ook elke dag tussen 10:00 en 13:00 uur op een bijzondere locatie voor een live-uitzending op Radio Rijnmond.

Wist je bijvoorbeeld dat in de Hoeksche Waard uit Zuid-Amerika afkomstige alpaca’s worden gehouden? Dat in een zorginstelling 3D-voedsel wordt geprint en dat er landbouwbedrijven zijn die gebruik maken van allerlei technische snufjes als drones, sensoren en GPS?

Na de Hoeksche Waard gaan de verslaggevers door naar de Drechtsteden en de Alblasserwaard (22-26 juli), de noordrand van het Rijnmond-gebied (29 juli-2 augustus), Voorne-Putten (5-9 augustus), Goeree-Overflakkee (12-16 augustus) en tot slot Hoek van Holland (19-23 augustus).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.