Na 42 jaar onderwijs gaat meester Gerrit van cbs de Vliet in Klaaswaal met pensioen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Heleen Schrijvershof Fotografie

Klaaswaal – Na 42 jaar onderwijs gaat meester Gerrit met pensioen. Dit lieten de kinderen, ouders en collega’s van cbs ‘De Vliet’ niet onopgemerkt voorbij gaan.

Op woensdag 3 juli organiseerde de school een receptie voor de meester. Oud leerlingen, ouders en (oud)collega’s kwamen langs om de meester gedag te zeggen. ’s Avonds werd meester Gerrit samen met zijn vrouw opgehaald voor een BBQ. Dit gebeurde in stijl: met chauffeur en in een luxe auto. De meester werd op locatie verrast door de collega’s.

Op vrijdag 5 juli vierden de kinderen het zomerfeest op school. Onder leiding van Circus Rotjeknor studeerde de kinderen verschillende acts in. Later die middag sloten ze de dag af met een echte voorstelling met als ere gast: Meester Gerrit. In het geheim schoven zijn vrouw, kinderen, ouders en schoonouders aan om van de voorstelling te genieten. Voor de voorstelling waren er ook veel, eenzame, ouderen uitgenodigd. De slot act was wel heel speciaal. Een spandoek met een boodschap voor de meester. En op donderdag 11 juli werd de meester door zijn vrouw “ontvoerd” naar cbs ‘De Hoeksteen’ omdat deze collega’s niet bij de receptie aanwezig konden zijn en wel gepast afscheid van hem wilde nemen. Gerrit is namelijk ook jaren werkzaam geweest op deze school.

De kinderen en leerkrachten hebben genoten van alle geheime voorbereidingen. Meester Gerrit (en zijn familie) heeft genoten van alle verrassingen. We zijn dankbaar dat de meester zijn laatste dienstjaren bij ons op ‘De Vliet’ les heeft gegeven en we gaan hem zeker missen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.