Geslaagd Zomerfeest OBS ’t Kraaienest Piershil

0
297
Foto: OBS 't Kraaienest Piershil

Piershil – Vorige week woensdag was het feest op openbare basisschool ’t Kraaienest in Piershil.Het schooljaar werd muzikaal afgesloten met een workshop van Drumtastic. Het werd een muzikale en sportieve ochtend.

Aan het einde van de ochtend werd er een optreden gegeven voor familieleden en bekenden.’s Avonds werd door leerlingen, ouders en leerkrachten gezamenlijk gegeten.De ouderraad had voor een frietje en een ijsje gezorgd. Wat een gezellige dag.

Deze week sluiten we het schooljaar echt af met het afscheid van groep 8. Dinsdagavond is het tijd voor de musical ‘Bende op de Camping’. Zo kan iedereen alvast in vakantiestemming komen aldus directeur Jantine Blok- de Vries.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.