Zomerkamp op het Recreatieoord Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto HW Actief

Mijnsheerenland – Hoeksche Waard Actief organiseert een drie-daags kamp bij Recreatieoord Binnenmaas. Dit kamp zit vol met veelbelovende activiteiten zoals een outdoor middag, een watersportdag en een speurtocht. Doe jij ook mee?

In de laatste week van de zomervakantie kunnen kinderen uit de Hoeksche Waard genieten van een drie-daags zomerkamp bij Recreatieoord Binnenmaas. Elke dag biedt een gevariëerd aanbod van activiteiten en een uitgebreide en gezonde lunch.

Alle maandagactiviteiten staan in het teken van water. Denk bijvoorbeeld aan; buikschuiven, waterestafette en het James Bond waterspel. 

Dinsdag is de outdoor survival dag. We spelen veel samenwerkingsspelen en activiteiten die horen bij het thema outdoor; zoals boogschieten, sumoworstelen en een survivalparcours. Deze dag wordt afgesloten met een duik in het buitenbad.

Woensdag is er natuurlijk ook van alles te doen. Samenspelen en gekke, maar vooral ook leuke spellen staan centraal. Er is een leuke speurtocht over het terrein van Recreatieoord Binnenmaas, ballontrappen en spelen een heel gaaf spel genaamd; spons-water-vuur.

Kinderen met een leeftijd van 8 t/m 12 kunnen zich inschrijven via www.hoekschewaardactief.nl. De inschrijfkosten zijn €35,- per dag en €90,- voor 3 dagen (inclusief lunch, gezonde snack en een T-shirt)

Iedere dag duurt van 9:00u – 16:30u en zal plaatsvinden op het grasveld Recreatieoord Binnenmaas.  Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website, of bellen naar 06-51988022


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren