45e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard op Landgoed De Peerdegaerd

195

STRIJEN – U bent van harte welkom op de 45e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard op donderdag 12 september 2019 van 09.00-11.00 uur. We zijn te gast op het duurzame Landgoed De Peerdegaerdt aan de Kruisdijk 4b, 3291 LH te Strijen. Een ideale, laagdrempelige gelegenheid in de Hoeksche Waard voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio om elkaar te ontmoeten tijdens deze ochtend.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door De Peerdegaerdt. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen terrein en doorlopende weg. Let u wel even op de routebeschrijving? De Peerdegaerdt heeft voor zowel de ondernemer als de toerist voldoende te bieden in het landschap van de Hoeksche Waard. Het levert een prachtig uitzicht op van het Hoeksche Waardse landschap.

Na het welkomstwoord door Steven Corijn – voorzitter van HWLinked – aan de bezoekers van de Open Coffee, zal Helen Sturm u in het kort meenemen over de diverse uitdagingen binnen het Landgoed De Peerdegaerdt. Zoals altijd is er ruimte voor drie korte 1-minuut elevator pitches. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt tot 11.00 uur.

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl Zonder inschrijving is het mogelijk dat u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

Over Landgoed de Peerdegaerdt
Zodra je onze poort doorgaat, waan je je in een andere wereld. Een wereld waar respect voor mens én dier centraal staat. Je ervaart de rust en geniet van de prachtige uitzichten. Ontspanning gecombineerd met inspiratie is het resultaat.
De rustieke boomgaard en de idyllische vijver, de aansprekende Mien Ruys-tuin en de rietgedekte opstallen geven het landgoed karakter en sfeer. Voor ieder soort gezelschap, zoals voor zakelijke als voor particuliere arrangementen, is De Peerdegaerdt een locatie naar wens.

peerde


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.