Politie pakt 34 jarige Beijerlander op na achtervolging

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Een 34-jarige inwoner van Oud-Beijerland is dinsdagavond door de politie na een achtervolging op onder meer de A15 en de N3 aangehouden in Papendrecht. De man was onder invloed van drugs. Ook was zijn rijbewijs al eerder ingevorderd en had hij 1500 euro aan boetes open staan.

De politie kwam de man op het spoor nadat bij een kentekencontrole bleek dat de man stond gesignaleerd wegens eerdere vergrijpen. Agenten gaven de man bij een oprit bij Sliedrecht een stopteken.

De Beijerlander ging er echter vandoor. Via de N3 en straten in Papendrecht ontkwam de man. Om uit handen van de politie te blijven maakte hij diverse overtredingen. Zo reed de man drie keer door een rood licht.

Het voertuig werd vervolgens leeg aangetroffen op de Lupinehof in de Papendrechtse wijk Wilgendonk. Twintig minuten daarna werd de verdachte, onder meer met inzet van de helikopter, gevonden op de Biezen.

De man is aangehouden en ingesloten. Omdat hij de boetes niet kon betalen, is de auto voorlopig bij de politie geparkeerd. Ook moet de man later voor de rechter verschijnen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.