De badminton verenigingen in de Hoeksche Waard slaan hun handen ineen op zoek naar nieuwe leden.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Ter illustratie

Hoeksche Waard – Alweer een halve eeuw geleden deed in de Hoeksche Waard de badmintonsport zijn intrede en spreidde zich in het decennia daarna spoedig uit over het hele eiland. Dat de sport goed aansloeg blijkt wel uit de aantal verenigingen die er nog steeds actief zijn en nog levendig aanwezig in negen dorpskernen.

De badmintonsport is voor iedereen toegankelijk voor zowel jong als oud en kan op diverse niveaus worden beoefend; van recreatief zonder verplichtingen tot competitie op regionaal of op bondsniveau.

In september zetten de acht actieve verenigingen in negen dorpskernen de deuren open voor iedereen die eens wil (her)kennismaken met deze snelle sport en wilt bewijzen dat hij/zij het campingniveau is overstegen. In september kan vrijblijvend en kosteloos meegespeeld worden met de leden van de clubs om zelf te ervaren hoe gezellig en leuk deze sport is. Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn de sportkleding en -schoenen.

Bij interesse bieden alle clubs de nieuwe leden aan om tegen 25% korting de rest van het seizoen lid te worden.

De clubs zijn te vinden in Puttershoek (Puba), Maasdam (BSM), Heinenoord (De Tunnel), Oud-Beijerland (POB), ’s-Gravendeel (Niton), Strijen (BV Strijen), Klaaswaal (VTO), Numansdorp (VTO) en Mijnsheerenland (Quo Vadis).

Kijk snel op hoekschewaardactief.nl bij Badminton in de HW voor meer informatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren