Première de Bergrede in de Open Hof

199

Op zaterdagavond 12 oktober om 20.00 uur kan je terecht in de Open Hof Kerk in Oud-Beijerland voor een geheel nieuwe en eigentijdse versie van De Bergrede in De Open Hof te Oud-Beijerland. Alle muziek en teksten zijn speciaal voor deze dienst geschreven en gecomponeerd.

De Bergrede

Muziek in een thema om een nieuwe impuls te geven aan de bestaande kerkmuziek. Deze teksten geven ons het besef dat de Bergrede actueel is gebleven door alle eeuwen heen. Er is door alle tijden heen veel over gesproken, gezongen, geschilderd en gebeeldhouwd. Wij willen dit project graag zien als een aanzet tot nieuwe kerkmuziek. Het muziekstuk duurt 45 minuten en daardoor perfect in te passen in een losse kerkdienst/viering, maar ook lang genoeg om als zelfstandig muziekstuk naar te luisteren.

De première vindt plaats in De Open Hof in Oud-Beijerland, zaterdagavond 12 oktober 2019, aanvang 20.00 uur.

De Open Hof

W. Van Vlietstraat 2a

3262 GM Oud-Beijerland

De promo van De Bergrede is te vinden op YouTube

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.