Vandaag op pad ? Code geel

0
283

Hoeksche Waard – Het KNMI waarschuwt voor (zeer) zware windstoten die donderdag middag  en donderdag avond in het gehele land kunnen voorkomen. Vanaf 14:00 uur ’s middags tot vrijdagochtend 02:00 uur is code geel van kracht in Zuid-Holland. Ook voor alle andere provincies geldt dan een weerswaarschuwing.

De windstoten hebben snelheden van 75 tot 100 kilometer per uur. Aan de westkust en boven het IJsselmeer is er kans op zeer zware windstoten van 100-130 kilometer per uur. In de nacht naar vrijdag neemt de wind weer af en verdwijnen de (zeer) zware windstoten.

Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. Volg weerberichten en waarschuwingen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.