Grote belangstelling voor de AH Buitendag bij Nedato in Oud-Beijerland op 2e Paasdag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op maandag 17 april 2e paasdag opende Nedato in Oud-Beijerland haar deuren voor de consument tijdens de AH Buitendag, om het verhaal achter de aardappel te vertellen.

Al meer dan 50 jaar levert Nedato de beste kwaliteit verse aardappelen: van kruimig tot vastkokend, van blank- tot roodschillig, van friet- tot stamppotaardappelen. Maar hoe komen deze aardappelen in de zak en in de winkel?  Welke aardappelrassen worden er door de telers van Nedato geteeld? Hoe wordt de kwaliteit en de voedselveiligheid gewaarborgd? Ontdek hoe gezond de aardappel is en hoe eenvoudig u iets anders kunt doen met aardappelen.

Bezoekers konden het allemaal zien en proeven. Ook waren er diverse kinderactiviteiten, zoals een springkussen. Daarnaast waren Landbouwmuseum Tiengemeten en Familiebedrijf Hoeksch Vlees uit Strijen ook aanwezig.

Hieronder een fotoserie gemaakt door:  MS Fotografie | Marc van der Stelt

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”112″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”25″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”imagedate” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.