Prinsjedagontbijt bij Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden in Heinenoord

170

Hoeksche Waard – Samen met de Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden en Ondernemersvereniging Hoeksche Waard organiseert gemeente Hoeksche Waard op woensdagochtend 18 september het Prinsjesdagontbijt 2019. 

Bent u ondernemer en wilt erbij zijn? Aanmelden kan tot 13 september via deze link

Onder begeleiding van diverse sprekers en tijdens een compleet verzorgd ontbijt nemen sprekers de deelnemers mee in hun visie vanuit economisch, politiek en ondernemersperspectief op de gevolgen van de Miljoenennota voor ondernemend Nederland – en Hoeksche Waard in het bijzonder. De bijeenkomst heeft als doel ondernemers te informeren en inspireren om bedrijvigheid in de Hoeksche Waard te versterken en biedt ruimte om te netwerken.

Het Prinsjesdagontbijt vindt plaats op woensdag 18 september van 07.15 tot 09.30 uur bij de Rabobank in Heinenoord.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.