Lezing Spiritualiteit in het dagelijks leven bij Body and Spirit in Oud-Beijerland

160

Oud-Beijerland – In deze lezing zal Viviane van der Kolk ingaan op hoe je op eenvoudige manier jouw spiritualiteit in het dagelijkse leven kunt ervaren. Je hoeft niet ‘zweverig’ te zijn om spiritueel te zijn. In de gewone dagelijkse dingen kan je, zonder dat dit veel moeite kost, je eigen spiritualiteit beleven. Door gewone huis tuin en keuken handelingen breng je in je eigen leven (nog) meer bewustzijn en ook in jouw omgeving. Voor jouw omgeving misschien zelfs  ongemerkt.


Leven vanuit je spiritualiteit hoeft totaal niet moeilijk te zijn, je kan er elk moment van de dag, elke dag mee bezig zijn. Juist door zelf bewust te zijn raak je anderen. Er is niet voor niets een Nederlands gezegde: verbeter de wereld en begin bij jezelf. Dat is een mooi meegenomen. Toch?!

Verschillende praktische tips worden in deze lezing gegeven hoe kan je jouw spiritualiteit integreren in je dagelijkse bezigheden. Het zal je verbazen hoe simpel het eigenlijk is. Aan het eind van de lezing heb je wellicht zin om het voortaan luchtiger, vriendelijker en simpeler te gaan doen.

De mogelijkheid bestaat om wat in de lezing genoemd is met elkaar uit te diepen in de workshop Spiritualiteit in het dagelijks leven. Deze workshop is op zaterdag 05 oktober.

Lezing dinsdag 24 september

  • Zaal open:    19.00 uur
  • Start lezing:  19.30 uur
  • Einde lezing: 21.30 uur
  • Body and Spirit, Centre for Wellbeing
    Zinkweg 222, Oud-Beijerland
  • Toegang:      €10,00 pp (contant aan de deur) Incl koffie/thee/water
  • Inschrijven kan via [email protected]
  • Voor meer informatie https://www.bodyandspirit.me/lezingen.html

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.