De Albert Heijn in Numansdorp krijgt een grote metamorfose en gaat daarom even 2 weken dicht

In vernieuwde winkel nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten

998
Het team van Albert Heijn Numansdorp kijkt uit naar de heropening van de vernieuwde winkel. Foto: Albert Heijn/Dirk Brand

Numansdorp – Albert Heijn aan de Wethouder van der Veldenweg 88 in Numansdorp sluit zaterdag 28 september om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Bovendien gaat het afrekenen sneller verlopen met zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op zaterdag 12 oktober om 11:00 uur. Dan zijn er ook veel proeverijen, gezellige activiteiten en leuke winacties. 

“De verbouwing blijft binnen de bestaande muren”, vertelt supermarktmanager Marischka van den Heuvel. “Door een slimme herinrichting wordt het binnenin ruim van opzet en kan het versaanbod aanzienlijk worden uitgebreid.” Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang.

Zo worden de medewerkers nu al opgeleid tot ‘master in vers’. De aftrap van dit trainingstraject gebeurt in een speciale verstruck met daarin de nieuwe versafdelingen in verkleinde vorm. “Onlangs stond de truck bij ons geparkeerd en dat trok ook de aandacht van klanten. Wie wilde, kreeg een rondleiding. We kregen meteen al enthousiaste reacties!”

Tijdens de sluiting kan je kiezen voor de andere supermarkt in Numansdorp of even doorrijden naar de Albert Heijn of Lidl in Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.