Mevrouw Engels uit Strijen viert honderdste verjaardag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Op 19 september bereikt mevrouw Engels uit Strijen de respectabele leeftijd van 100 jaar. Vanwege dit heugelijke feit bezoekt burgemeester Veldhuijzen haar vanmiddag en brengt namens het gemeentebestuur de felicitaties over onder overhandiging van een boeket bloemen.

Mevrouw Engels is geboren in Klaaswaal en heeft daar in het begin van haar huwelijk ook met haar man gewoond. Vlak na de oorlog verhuisde het echtpaar naar Dubbeldam in Dordrecht, maar in 1988 kwamen ze terug naar de Hoeksche Waard. Het echtpaar heeft daar met veel plezier in Strijen gewoond. Mevrouw Engels en haar man kregen maar liefst 5 kinderen, 11 kleinkinderen en 17 achterkleinkinderen!

Heel bijzonder is dat mevrouw Engels op haar 50e haar rijbewijs heeft gehaald en daar nog lang plezier van heeft gehad. Helaas is ze al 25 jaar weduwe, maar ze heeft mooie herinneringen aan de reizen die ze samen met haar man heeft gemaakt. Tot 5 jaar geleden woonde mevrouw Engels zelfstandig maar tegenwoordig woont ze in verzorgingshuis De Hoge Weide in Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren