Restaurant De Beren In Oud-Beijerland grijpt “dag van de leraren” aan om lerarenhelden te prijzen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Op de foto ziet u de eigenaren van De Beren Oud-Beijerland en leraren/directie van de Sabina van Egmond school in Oud-Beijerland. - Foto Joyce Groeneweg

OUD-BEIJERLAND – Op 5 oktober is het ‘dag van de leraren’. Patricia en Yonas Assefa, eigenaren van Restaurant De Beren in Oud-Beijerland, grijpen dit moment aan om alle leraren in Oud-Beijerland in het zonnetje te zetten. Ze bezochten  maandag 30 september alle Oud-Beijerlandse scholen om de leraren te voorzien van presentje.

Op de vraag hoe Patricia op deze ludieke actie is gekomen is het antwoord: “We brengen onze meest favourite gerechten in heel september onder de aandacht onder de noemer ‘Heldenmaand’. Om deze maand af sluiten, wil ik een bepaalde groep in Oud-Beijerland aanspreken die naar mijn idee de stempel ‘Held’ verdienen. Ik heb twee dochters die naar school gaan, dus ik zie de inspanning die alle leraren doen.”

Helden op sokken

Tijdens de scholentocht deelt het personeel van restaurant De Beren Oud-Beijerland speciaal gemaakte lerarenpasjes en berensokken uit met de tekst ‘held op sokken’. Tegen inlevering van de lerarenpas kunnen de leraren genieten van een gratis 2e hoofdgerecht. Bovendien kunnen ze tijdens de lunch met een bezoek op berensokken rekenen op een 2e lunchgerecht gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren