Rijnmond stuurt verslaggevers de regio in!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Rijnmond heeft verslaggevers gestationeerd door de gehele regio om nog beter verslag te kunnen doen van wat er speelt in het Rijnmondgebied. Het afgelopen anderhalf jaar is er bij Rijnmond gewerkt aan een systeem waarin iedere plek in ons uitzendgebied is gedekt. Naast regio-gebonden verslaggevers zoals Sanne Waldekker in de Hoeksche Waard zet Rijnmond ook een aantal specialisten in op een aantal belangrijke thema’s.  

In elke gemeente en streek

 

Sanne Waldekker is de regioverslagever van Rijnmond in de Hoeksche Waard en werkt onder andere met Hoeksch Nieuws Hoeksche Waard samen.

Rijnmond wil daar zijn waar het gebeurt. Om deze reden is er gekozen om vaste verslaggevers in elke gemeente en streek te stationeren. Op deze manier zijn we bereikbaar voor alle inwoners van het Rijnmondgebied om samen mooie verhalen te maken, misstanden aan de kaak te stellen en gezamenlijk tot oplossingen te komen. De regioverslaggevers onderhouden in hun gebied contact met de inwoners maar ook met bedrijven en instellingen. Ook wordt er samengewerkt met de lokale omroepen.
Specialisten

Ook heeft Rijnmond een aantal verslaggevers die specialisten zijn op het gebied van een belangrijk thema. Het zijn thema’s als de haven, de (Rotterdamse) politiek geschiedenis, rechtspraak & misdaad en evenementen. Naast deze regioverslaggevers en specialisten zet Rijnmond dagelijks uiteraard ook een aantal algemene verslaggevers en sportverslaggevers in.

Van Eigen Bodem

Op www.rijnmond.nl en TV Rijnmond is vanaf dinsdag 8 oktober ‘Van Eigen Bodem’ te zien. Dit programma wordt wekelijks door een regioverslaggever gemaakt en gaat nog dieper in op zaken die mensen bezig houden in het Rijnmondgebied.

Opstelling
De opstelling van deze regioverslaggevers en specialisten ziet er als volgt uit:

  • Sanne Waldekker – Hoeksche Waard en de overige Zuid-Hollandse eilanden
  • Marion Keete   Rotterdam-Noord en –Oost, Capelle aan den IJssel en Lansingerland
  • Maurice Laparlière   Rotterdam-Zuid en Albrandswaard
  • Thijs Blom   Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht
  • Esther Schalkwijk – Alblasserwaard, Gorinchem, Barendrecht, Ridderkerk
  • Ronald van Oudheusden   Rotterdam-West en Waterweggebied
  • Jelle Gunneweg  Haven
  • Jan Roelof Visscher Rotterdamse politiek
  • Marcia Tap – Geschiedenis
  • Paul Verspeek – Rechtspraak & misdaad
  • Tenny Tenzer   Projecten en evenementen

Onze verslaggevers gaan dagelijks op zoek naar wat er speelt in de regio en staan open voor tips en suggesties. Deze kun je kwijt op [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren