Nationaal Schoolontbijt bij Avontura Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARDVan 4 t/m 8  november wordt het Nationaal Schoolontbijt georganiseerd. Landelijk doen hier zo’n 2.500 scholen aan mee, waardoor 500.000 leerlingen een gezond begin van de dag hebben. Meestal vindt dit ontbijt gewoon plaats op school, maar in veel Gemeenten krijgen sommige leerlingen de mogelijkheid om dit samen met de Burgermeester te eten. Dit jaar is er ook een nieuwe mogelijkheid bij gekomen: ontbijten in kinderspeelparadijs Avontura Oud-Beijerland!

Onder andere OBS Het Anker maakt gebruik van dit mooie aanbod van Avontura. De kinderen eten hier hun ontbijt en kunnen daarna lekker gaan spelen en ravotten in de indoorspeeltuin. Uiteraard is de mascotte Okke de Beer dan ook van de partij, om het voor de kinderen een onvergetelijke ochtend te maken.

Het ontbijt bij Avontura is bedoeld voor de jongste leerlingen van de scholen. Voor alle kinderen van scholen uit de regio heeft Avontura ook nog de Gezonde School van de Maand actie. Leerlingen van de 12 deelnemende scholen mogen ruim een maand lang voor slechts €6,- komen spelen bij het kinderspeelparadijs. Voor deze prijs krijgen ze naast entree ook nog eens een stuk fruit en de gezonde CoolBear-limonade die er in Avontura’s wordt geschonken.  Met het gebruik van deze limonade heeft Optisport het suikerverbruik al met 5.000 kg weten te reduceren!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren