19e Fanclubdag Clown Jopie & Tante Angelique “Jungle Avontuur”

0
300

poster-jungle-avontuur-clown-jopie-en-tante-angeliqueHEINENOORD – Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 19e fanclubdag vieren met de show “Jungle Avontuur”.  Op zaterdag 05 november is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in Alcazar Events te Puttershoek. Parkeren is  geen enkel probleem en bovendien gratis.  Vanaf 15:00 uur barst het feest los in Alcazar Events.

De show “Jungle Avontuur” is speciaal gemaakt voor deze dag door de bekende clown met het groene haar en zijn vrolijke tante. Het muzikale kinderduo is verdwaald in de jungle, Clown Jopie vindt dit niet zo’n probleem. Tante Angelique maakt zich iets meer zorgen. De twee kindervrienden beleven een spannend avontuur.

Clown Jopie vindt de jungle wel erg leuk en ziet geen gevaar. Tante Angelique wil zo snel mogelijk naar de bewoonde wereld, “Jopie, we moeten proberen de jungle uit te komen.”  Jopie maakt zich niet zo druk, “Het komt echt wel goed Tante Angelique”.  Jopie ontdekt een geheimzinnige kist  “Wat zit daar in” vraagt Tante Angelique. Jopie antwoordt “Het is een jungle boek”. Tante Angelique wil weten wat erin staat. Jopie opent het boek en dan gebeurt iets geks. Hier schrikt Tante Angelique heel erg van, laat mij het eens proberen? In het jungle boek staan opdrachten om de jungle uit te komen.

Onze groene vriend zit met de handen in  z’n haar: “Wat nu, wat nu, wat nu?” Jopie loopt heen en weer en  vliegt van links naar rechts : “Wat nu, wat nu, wat nu ? Gelukkig bekijkt Tante Angelique het allemaal iets rustiger: “Jopie, we vragen gewoon aan de kinderen of ze ons willen helpen en we hebben toch het jungle boek? Jopie vindt het een fantastisch idee. Dol enthousiast gaat hij beginnen. Tante Angelique heeft  erg veel moeite om Jopie op de juiste manier de jungle uit te leiden. Soms lukt dit niet helemaal en heeft Jopie zijn “oplossing” al toegepast, als dat maar goed komt………….

“Jungle Avontuur” wordt een spannend maar ook erg vrolijk avontuur.

Clown Jopie gaat op zijn eigen eigenwijze kiwi wijze aan de slag, hij veroorzaakt vele hilarische en  komische situaties.Clown Jopie, Tante Angelique en de Knuffels beleven vreemde dingen.De show zit vol met vrolijke en gezellige muziek. Clown Jopie en Tante Angelique zingen ook nummers  van hun laatste CD album “25 jaar Feest”. Natuurlijk ontbreken de echt Jopie hits zoals: “Hij is een kiwi”, “Ik wil een pannenkoek” en “Uitjes” niet. De Knuffels zullen ook zeker hun muzikale steentje bijdragen.
Groot, klein, jong of oud, niemand zal stil kunnen blijven zitten. Ons fruitige en vrolijke duo geeft één grote komische en muzikale show. Vele kinderen, mama’s, papa’s, opa’s en oma’s uit heel Nederland zullen de fanclubdag weer bezoeken. Natuurlijk is iedereen weer  van harte welkom bij deze spannende lachshow.

Clown Jopie  & Tante Angelique willen van hun jaarlijks Fanclubdag een feest maken als nooit tevoren. Ze gooien alle lachremmen los.Natuurlijk willen jullie dit spannende muzikale lach spektakel niet missen. Ga daarom snel naar één van de voorverkoopadressen voor je Fanclubdag ticket of bestel ze via http://www.clownjopieshop.nlIn de voorverkoop betaal je slechts € 9,50 per ticket op de fanclubdag zelf betaal je € 10,95 per ticket.De show begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur mag je naar binnen.De Fanclubdag show is meestal snel uitverkocht, dus wacht niet te lang meer….

Ook dit jaar kan je weer het kinderfeestarrangement boeken. Voor dit arrangement betaal je €13,50 per kind. Je krijgt een toegangskaartje een consumptiemunt om iets te drinken in de pauze, een snoepbox voor al je gasten, uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket)  en een cadeautje voor de jarige.

Het kinderfeestarrangement kan alleen via de Fanclublijn of via de website besteld worden.
Kijk voor meer informatie op www.clownjopie.nl/fanclubdag of bel naar de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclublijn: 0186-609289.  Ook op Facebook: www.facebook.com/clownjopie kan je het allerlaatste nieuws volgen.

Voorverkoopadressen:

  • Barendrecht:               Kapsalon Blitzz
  • ’s Gravendeel:      Paulus Frites Paleis
  • Oud-Beijerland :          Tabak & Gifts De Man
  • Heinenoord:                JB Productions en Primera Blaaksedijk
  • Puttershoek :              Boekhandel Houtman en Alcazar Events
  • Strijen :                       Het Plein
  • Internet:                      http://www.clownjopieshop.nl/fanclubdag
  • Zuid-Beijerland :          Tabakszaak v.d. Meer
  • Nieuw-Beijerland:          Bloemen bij Marlous

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.