Beeld in Beweging

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Beeld in Beweging, georganiseerd en begeleid door kunstenaars Houman E. Nia, Monika Vvariazz en expressiecoach Pauline Bruins op zondag 24 november 2019, locatie Vierwiekenplein 101A te Oud-Beijerland.

Laat je meenemen in een kunstzinnige beleving vol beeld en beweging. Aan het einde van de dag heb je ontdekt wat in jou in beweging gezet wil worden en hoe je dat op jouw unieke wijze tot uiting kan laten komen in vrije intuïtieve schilderkunst en expressieve dans. 

De visie hierbij is, dat iedereen het in zich heeft om zijn eigen creativiteit te ontdekken tijdens een veilige setting en goede opbouw van workshops en een expositie na afloop. 

Programma: 

Het is een dag vullende workshop van 10.00 – 16.00 uur, bestaande uit een ochtendgedeelte en na de lunch (inbegrepen) het tweede deel, de dag wordt afgesloten met een expositie van het gemaakte werk. 

Het is een nieuwe combinatie van beeld en beweging, iets om je misschien een beetje buiten je comfortzone te brengen, 

een dag vol plezier, een dag helemaal voor jezelf om van te genieten en iets te ontdekken bij jezelf wat je wellicht niet verwacht….. Meld je aan en kom meedoen! De kosten zijn all-in: koffie, thee, lunch, materialen, begeleiding workshops, expositie en goodiebag. 

Aanmelden of meer informatie ontvangen is mogelijk via [email protected]www.vvariazz.nl. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren