Benefietconcert met Door Visser & Band in Dorpskerk Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Westmaas – Op vrijdagavond 13 december a.s. organiseert de Stichting Vrienden Dorpskerk Westmaas weer een benefietconcert. Door Visser & Band verleent medewerking aan dit concert dat om 20.00 uur begint.

Door Visser is een liedjesschrijver en met haar band heeft zij een Engelstalig repertoire van eigen nummers. Naast de eigen nummers wordt soms een uitstapje gemaakt naar de cover uit de jaren ’70 en ’80. De band van Door Visser bestaat uit: Door Visser – zang & gitaar, Eefje Mesker, zang & lichte percussie, Arno Hoogwerf, toetsen en Hans Visser, contrabas. Het programma dat Door Visser & Band zal brengen, is een combinatie van eigen nummers en kerstnummers die ze zelf erg mooi vinden. 

Toegangskaarten á € 10,00 kunnen besteld worden via de website www.vriendendorpskerkwestmaas.nl. De opbrengst van deze avond is bestemd voor komende werkzaamheden aan het interieur van de Dorpskerk van Westmaas.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren