Goudswaardse Boys speelt gelijk bij SCO 63

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Sander Schilperoort

SPIJKENISSE – Afgelopen zaterdag pakte Goudswaardse Boys in Spijkenisse na een enerverende wedstrijd een felbevochten winstpunt.

Vanaf minuut 1 ontspon zich op het kunstgras een aantrekkelijke partij met kansen aan beide zijden. Thomas van Peperstraten en Joeri Heistek namens de bezoekers en Wesley Sturrus namens de gastheren waren dicht bij de openingstreffer. In de 18e minuut bracht Tom Klaassen SCO ‘63 op voorsprong met een afstandsschot in de uiterste hoek: 1-0. Ondanks diverse Goudswaardse scoringsmogelijkheden leek de thuisclub na 35 minuten de wedstrijd op slot te gooien toen na een gelukkige carambole Wesley Sturrus succesvol afrondde: 2-0. Doelman Bryan Huijzers hield de ploeg van trainer Leo Tol vervolgens met enkele uitstekende reddingen in de race. Kort voor rust was het Joeri Heistek die de Boys op aangeven van Robin Verhoeven en na een listig overstapje van Thomas Keijzer de aansluitingstreffer bezorgde: 2-1.  

Nauwelijks een minuut na de onderbreking had Goudswaarder Joeri Heistek weinig geluk toen zijn poeier via de onderkant van de lat buiten het doel bleef. Aan de overzijde trof Fabrizio Fortes Varela namens SCO ’63 kort daarop eveneens het aluminium. Halverwege de tweede helft kwamen de bezoekers langszij toen SCO-doelman Rick Groenendijk mistastte na een voorzet van Thomas Keijzer en Joeri Heistek simpel raak schoot: 2-2. De moeilijk van de bal te krijgen invaller Charlo Hassell had al twee goede mogelijkheden namens de thuisclub laten liggen toen Wesley Sturrus een voorzet van Satish Bhigwansingh alsnog binnen kopte: 3-2. Vijf minuten voor het eindsignaal ontsnapte Thomas Keijzer aan de Spijkenisser buitenspelval en tekende voor de 3-3 eindstand. SCO reageerde deze teleurstelling af op de arbitrage en sloot de wedstrijd na tweemaal rood af met 9 man.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren