Zevenklapper WCR tegen Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Piershil – Ook in de tiende competitiewedstrijd is Piershil er niet in geslaagd om van de hatelijke nul af te komen. Tegen WCR uit Rhoon werd een 0-7 nederlaag geleden, na 0-6 halverwege.

De goed leidende arbiter Doesburg hielp de gasten in het zadel, een overtreding van Nick Roest ruim buiten hetstrafschopgebied bestrafte hij met een elfmetertrap: 0-1. Al vanaf het begin was meteen duidelijk dat de gasten dit soort presentjes helemaal niet nodig hadden, op alle fronten waren ze de meerdere van Piershil. ,,Veel slordigheden in de
eerste helft, de tegenstander is qua ontwikkeling veel verder dan wij”, zo
beschouwde trainer John van der Toorn na. Door nog vier fraai uitgespeelde treffers en een terechte strafschop werd met 0-6 gerust.

Meteen na aanvang van de tweede helft werd het 0-7, verrassend genoeg bleef het daarbij. ,,Iedereen blijft knokken. De uitslagen van de laatste weken
doen de wenkbrauwen fronsen, maar de instelling van mijn spelers blijft meer dan gezond”, zo verklaarde de Piershil-trainer de bescheiden schade in de tweede helft.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren