Werkzaamheden N489 tussen Westmaas en Mijnsheerenland aankomend weekend gaan niet door!

820
De werkzaamheden aan de N489 - Foto Provincie Zuid Holland

Hoeksche Waard – De weekendwerkzaamheden aan de N489 tussen de van Koetsveldlaan in Westmaas en de Raadhuislaan in Mijnsheerenland van aankomend weekend gaan niet door laat de Provincie Zuid Holland op woensdagavond 4 december weten.

De voorspelde temperatuur in combinatie met wind en kans op regen zorgen ervoor dat het niet verstandig is om de asfaltdeklaag aan te brengen.In het afgelopen weekend zijn de werkzaamheden voldoende afgerond zodat het de winter door kan, het reserve weekend van week 50 komt hiermee ook gelijk te vervallen.
De Werkzaamheden zullen weer ingepland gaan worden vanaf het voorjaar van 2020.Tegen die tijd zullen wij jullie hier opnieuw over informeren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.