Nieuwe poll: De A4 Zuid door de Hoeksche Waard ?

0
1174

Foto Steenbergen_tcm174-325425HOEKSCHE WAARD – De Commissaris van de Koning, Jaap Smit, heeft toegezegd zich in te willen zetten voor het laatste stukje A4 Zuid dat nog ontbreekt: tussen knooppunt Benelux en Klaaswaal.De stukken tussen Delft en de Benelux en tussen Steenbergen en Roosendaal naderen hun voleinding. Het lijkt logisch het laatste stukje ook te voltooien, maar is dat zo? De taluds voor de aansluiting zijn al meer dan 40 jaar geleden aangelegd, maar tot op heden is de A4 Zuid nog niet binnengedrongen in het nationale landschap van de Hoeksche Waard.

Daarom de volgende poll:

De A4 Zuid door de Hoeksche Waard...

  • Is een goed idee dat bevorderd de doorstroming van het verkeer. (63%, 566 Stemmen)
  • Zie ik liever niet, is zonde van het landschap (22%, 198 Stemmen)
  • Maakt mij niet uit. (15%, 138 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 902

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.