6e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemend Hoeksche Waard op vrijdag 3 juli 2020!

335

Op vrijdag 3 juli 2020 wordt van 16.30 tot 20.00 uur de 6e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemend Hoeksche Waard plaats. Veilig én verbindend!

Partyboot de Marlina meert op vrijdag 3 juli aan in de Hoeksche Waard. ‘De Marlina’ wordt omgetoverd tot een waar haringpartylocatie, waar we op het dek van het schip in de open lucht deze veilige netwerkbijeenkomst zullen ervaren.

Het programma zal er iets anders uitzien dan normaal, maar netwerken en haring happen blijven de belangrijkste ingrediënten voor deze 6e Haringparty. Verse haring, heerlijke burgers, ijs en nog veel meer onder het genot van muzikale noten, de ideale ingrediënten van een gezellige, verbindende bijeenkomst. Alle geldende veiligheids- en gezondheidsregels worden in acht genomen. 

Het aantal deelnemers is dit jaar beperkt, maximaal 150  personen mogen hierbij aanwezig zijn. Meld u zich dus snel aan!

De entree bedraagt € 40,00 euro p.p. inclusief btw, waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. Van deze 40 euro komt 15 euro rechtstreeks ten goeden van het Hospice Hoeksche Waard.

Aanmelden is verplicht. Zonder toegangsbewijzen heeft u geen toegang tot de haringparty. U kunt uitsluitend kaarten bestellen via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl, daar vindt u ook meer informatie over de praktische en veiligheidsmaatregelen. Na betaling ontvangt u een persoonlijke bevestiging van de entreebewijzen.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.