‘s-Gravendeel speelt nog nacompetitie

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Archieffoto Sandra Barth

‘s-Gravendeel 1 pakte vorige week met de 0 – 5 winst bij Abbenbroek de tweede plaats in de 4e klasse 4F, achter kampioen Stellendam. De tweede plaats leverde nacompetitie op, waarin ‘s-Gravendeel in de eerste speelronde (zaterdag 3 juni) vrij was.


Op zaterdag 10 juni om 14.30 uur speelt ‘s-Gravendeel thuis tegen het Haagse Laakkwartier, dat op zaterdag 3 juni in de eerste nacompetitieronde met 6 – 4 won van 4e klasser SJZ (Sint Jan Zoeterwoude). Laakkwartier speelde in de 3e klasse 3B, waarin het als 11e eindigde.
‘s-Gravendeel is de enige club uit de Hoeksche Waard die nog nacompetitie speelt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren