Scheuren door de Hoeksche Waard, unieke & leuke scheurkalender vanaf 17 oktober te koop door de gehele Hoeksche Waard

1519
De scheurkalender Hoeksche Waard die vanaf zaterdag 17 oktober verkrijgbaar is in de Hoeksche Waard

Vrijdag 16 oktober a.s. om 13.30 uur wordt de unieke en leuke scheurkalender ​Scheuren door de Hoeksche Waard​ gepresenteerd bij WAAR in Oud-Beijerland. Paul Boogaard, wethouder en loco burgemeester, ontvangt als grote aanjager om de Hoeksche Waard op de kaart te zetten, het eerste exemplaar.

365 inspirerende dagen

De scheurkalender staat vol met 365 Hoeksche Waardse, voornamelijk duurzame activiteiten, feiten, tips, hotspots, recepten, gedichten en uiteenlopende wetenswaardigheden. Het plezier en enthousiasme spatten van ieder bladzijde af.

Scheuren door de Hoeksche Waard

De naam ​Scheuren door de Hoeksche waard​ is gekscherend gekozen. Je scheurt als lezer letterlijk iedere dag een bladzijde van de kalender af en zo verplaats je je figuurlijk door de hele Hoeksche Waard. Daarnaast tonen de illustraties, gemaakt door Marit van As, een fietser die zich onderaan iedere pagina een stukje verplaatst. Op de kleurrijke cover ‘scheurt’ deze zelfde fietser door ons mooie eiland.

Initiatief

In corona tijd hebben de Oud-Beijerlandse Helen Schoffelmeer en Marleen van As het plan opgevat om ons mooie eiland op een creatieve manier onder de aandacht te brengen. De vormgeving is gedaan door Marit van As, student aan de Willem de Kooning Academie. Het initiatief, de uitvoering en de financiering ligt geheel bij deze enthousiaste dames. De uiteindelijke realisering is mede tot stand gekomen door 16 enthousiaste regionale sponsors: Bloemen in het Hof, Meiden van de Keuken, Howarths Interiors and Antiques, De Witte Markt, Melkveebedrijf Commijs/ Hoeksche Zuivel, WAAR, Galerie De opkamer, De Biesackershof, De Garage Traiteur, Hotel Restaurant de Hoogt, Plek Twee49, ​www.mijnveer.nl​, Vino D’Amigo, B&B Schuringse Heerlijckheid, Toffe Tasjes by Studio Pink, Jos Gielen

Verkooppunten

Verspreid over de hele Hoeksche Waard zijn er verkooppunten die de kalender verkopen. Oud-Beijerland: Bruna, WAAR, Meiden van de Keuken / Numansdorp: Bruna, Soof / Strijen: Boekhandel Schouten / Nieuw-Beijerland: L!n Bloemen, Konijnendijk Mode / Maasdam: Natuurlijk bij Ton / Puttershoek: Boekhandel Bij-Arie / ‘s Gravendeel: Bruna / Piershil: Spar Heikoop. Verkoopprijs: €16,50.

Tip

Deze aantrekkelijk scheurkalender is het perfecte cadeau voor familie en vrienden maar ook bijvoorbeeld voor medewerkers/vrijwilligers: ​de​ cadeautip voor de decembermaand. Deze mag u niet missen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.