Schaapscheerdersfeest in Oud-Beijerland a.s. zaterdag

148

OUD-BEIJERLAND – Het jaarlijkse schaapscheerdersfeest bij de Kinderboerderij in Oud-Beijerland vind dit jaar plaats op zaterdag 19 mei. Uiteraard worden de schapen ontdaan van hun wollige winterjas. Maar er is nog veel meer te doen: zo zullen er demonstraties te zien zijn van o.a. KNPV politiehonden en mandenvlechten. Daarnaast is er een imker aanwezig en er staan diverse leuke kramen.

Kinderen kunnen leuke spelletjes doen, zich laten schminken, pony rijden of een huifkarrit maken. De warme bakker bakt ter plekke de heerlijkste bolussen en aardbeienschelpjes. Kortom, ontzettend veel te doen, dus komt allen naar de Boezemsingel aanstaande zaterdag!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.