Video: Gunterweit aflevering 2 in Zuid-Beijerland, Nieuwendijk en Goudswaard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Het programma Gunterweit in door Wim Wisse, Johan Plomp en Ton Vander Sluis in het leve geroepen om de oudere die nu aan huis gekluisterd zijn te vermaken. - Foto Wim Wisse

HOEKSCHE WAARD – Voor het nieuwe TV-programma over de Hoeksche Waard bezochten we dit weekend  de dorpen Zuid-Beijerland, Nieuwendijk en Goudswaard. Met dit keer meerdere enthousiaste dorpsvertellers, als Bas Schelling, Piet de Ruiter en Paul Boogaard. En een special guest in ZBL. Wij hopen dat deze aflevering voldoende kijkplezier oplevert en de maatregelen om thuis te blijven een klein beetje helpt te vergeten. Wij hebben er van genoten om deze aflevering samen te stellen, aldus Wim Wisse, Johan Plomp en Ton Van der Sluis.

 

Wil u helpen en deze uitzending delen. Samen zorgen we er dan voor dat zoveel mogelijk Hoeksche Waarders die gekluisterd aan huis zijn, deze uitzending kunnen zien. Hoe meer kijkers we bereiken, des te meer aanleiding voor om nieuwe afleveringen te maken.

Veel kijkplezier!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren