Vandaag heeft de ministerraad besloten Bram van Hemmen voor te dragen voor benoeming door de Kroon als eerste vaste burgemeester van gemeente Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Gemeente Sliedrecht

Vandaag heeft de ministerraad besloten Bram van Hemmen voor te dragen voor benoeming door de Kroon als eerste vaste burgemeester van gemeente Hoeksche Waard? Van harte gefeliciteerd Bram Van Hemmen! Het is nu aan de Koning om het besluit van de ministerraad te voorzien van een handtekening? Daarmee wordt de benoeming definitief. De benoeming gaat in op 31 maart 2020.

De beëdiging en installatie van onze nieuwe burgemeester kunnen door de coronacrisis niet plaatsvinden op 31 maart. Daarom wordt de bijzondere raadsvergadering verplaatst naar een later moment. Zodra het weer mogelijk is om grotere bijeenkomsten te organiseren zonder gevaar voor ieders gezondheid, wordt alsnog een feestelijke installatie georganiseerd.

De heer Van Hemmen (47 jaar) is lid van het CDA. Hij is momenteel burgemeester van de gemeente Sliedrecht. Op dit moment is de heer J.P.J. Lokker (CDA) waarnemend burgemeester van Hoeksche Waard.

De gemeente Hoeksche Waard is ontstaan per 1 januari 2019 door samenvoeging van de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren