Miami reageert positief op foto’s van fotograaf Jeffrey Groeneweg uit Maasdam tijdens internationale kunstbeurs

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Jeffrey Groeneweg in gesprek met bezoekers van de internationale kunstbeurs in Miami - Foto Arjon Groeneweg

De Maasdamse fotograaf Jeffrey Groeneweg (32), bekend van zijn landschapsfoto’s van het Hoeksche Waardse landschap en omstreken, exposeert deze week tijdens de “Miami Art Week”. Deze internationale kunstbeurs vindt jaarlijks plaats in de stad. Zijn foto’s van de Hoeksche polder zijn te zien op de kunstbeurs “Spectrum Red Dot Miami” in het Wynwood district, het gebied in Miami waar kunst en fotografie centraal staan.

De fotograaf is uitgenodigd als gast-exposant van de New Yorkse Agora Gallery welk aan deze beurs in Miami deelneemt deze week. De beelden die worden tentoongesteld zijn voornamelijk Hoeksche beelden zoals zwanen in Strijensas en de prachtige Hoeksche landschappen maar ook de molens van Kinderdijk gaan mee de oceaan over.

De beelden van Jeffrey Groeneweg worden deze week tentoongesteld aan ruim 38.000 bezoekers die de beurs deze week na verwachting komen bezoeken. Naast de foto’s van Groeneweg worden er ook werken van andere kunstenaars uit diverse landen getoond tijdens deze internationale kunstweek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.